tipografia plusprint logo
tipografie preturi bune livrare rapida

TIPOGRAFIE CU UTILAJE MODERNE, DE ULTIMĂ GENERAȚIE 

Cu ajutorul celor mai moderne utilaje și tehnologii disponibile în domeniu, tiparim si finisam cele mai diverse etichete personalizate.

Printre acestea se numără utilajele de tipar digital, care permit producerea de etichete cu o calitate superioară, cu o gamă largă de culori și detalii fine. 

Utilizăm cele mai bune materiale și cerneluri, astfel încât etichetele noastre să fie durabile și rezistente la factorii externi, cum ar fi apa, lumina, temperatura sau uzura.  

De asemenea, avem capacitatea de a oferi finisări speciale pentru etichete, cum ar fi laminarea, ștanțarea, embosarea, folio metalizat, lac selectiv, astfel încât să putem oferi o soluție personalizată în funcție de cerințele clienților noștri, pentru a tipări chiar și cele mai pretențioase etichete.

     Contactează-ne
etichete autocolante in rola livrate rapid calitate impecabila
contact tipografia plusprint
tipografie preturi bune livrare rapida

 ​​Suport clienȚi

Suntem mândri să putem oferi livrarea rapidă a comenzilor și un serviciu de asistență clienți excelent, astfel încât să putem răspunde la orice întrebare sau solicitare în cel mai scurt timp posibil.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei tipografii de încredere, cu utilaje moderne și experți în producția de etichete de înaltă calitate, suntem alegerea potrivită pentru tine.

Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem ajuta afacerea ta să se diferențieze pe piață cu ajutorul etichetelor noastre de calitate superioară, livrate rapid.

     Contactează-ne